Blussen en koken: Giet de bouillon erbij, breng op smaak met peper en zout, en laat de soep 20 minuten zachtjes sudderen.
Afwerken: Voeg de room toe en mix de soep glad met een blender. Controleer de smaak en pas indien nodig aan met peper en zout.
Voor de parmezaan-chips:Rasp de Parmezaanse kaas en meng met de fijngestampte jeneverbes en kaneel.
Vorm de chips: Maak met de kaasmengeling cirkels op een siliconen bakmat, iets groter dan de borden waarin je de soep serveert.
Bakken: Bak de chips 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 °C tot ze goudbruin en krokant zijn. Laat volledig afkoelen.
Serveren: Verdeel de soep over diepe kommen of borden.
Werk af met plakjes rauwe paddenstoel, een lepeltje room en fijngehakte peterselie.
Leg de parmezaan-chips erop. Breek de chips pas aan tafel in de soep voor het beste effect.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.