Paloma cocktail
10min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?4 cl tequila
Sap van 0.5 roze pompelmoes
150 ml tonic agrum
Garnituur
1 citroen
1 limoen
1 roze pompelmoes
1 tak rozemarijn
Ijsblokvormen
Groot wijn glas
Je winkelwagen is leeg
10min
•Easy
Dit is een klassiek recept voor de Mexicaanse Paloma cocktail op basis van tequila en pompelmoes. Heerlijk, toegankelijk en zeer verfrissend!
4 cl tequila
Sap van 0.5 roze pompelmoes
150 ml tonic agrum
Garnituur
1 citroen
1 limoen
1 roze pompelmoes
1 tak rozemarijn
Ijsblokvormen
Groot wijn glas
4 cl tequila
Sap van 0.5 roze pompelmoes
150 ml tonic agrum
Garnituur
1 citroen
1 limoen
1 roze pompelmoes
1 tak rozemarijn
Ijsblokvormen
Groot wijn glas
Maak eerst je ijsblokken de dag ervoor.
Snij limoen, citroen en de helft van de pompelmoes in sneetjes, steek in je vormpjes, vul met water en laat min 8 uur opstijven in de diepvries.
Doe de ijsblokken, de tequila en het pompelmoessap in een glas. Steek er een rietje in, top af met tonic agrum en werk af met takje rozemarijn. Serveer onmiddellijk.
Je kan een Virgin Paloma maken door de tequila te vervangen door 2 cl suikersiroop en 2 cl limoensap, de rest van de ingrediënten en garnituur blijven dezelfde. Tequila is een Mexicaanse alcoholische drank die uit het sap van de agaveplant wordt gedistilleerd.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!