Bind je stuk vlees om de centimeter stevig op, leg altijd een dubbel knoopje, dan blijft het beter zitten, en steek het min 2 uur in de diepvries.
Schil de selder en snij in fijne reepjes. Rooster de noten in een koekenpan zonder vetstof tot ze mooi gekleurd zijn, hak grof. Pluk de korianderblaadjes, die gaan op het bord, de steeltjes in de vinaigrette. Snijd alles voor de vinaigrette heel fijn, voeg van het pepertje eerst de helft bij als je niet graag te pikant hebt, rasp er de zeste van limoen bij, pers de limoen en voeg toe met alle andere ingrediënten, meng en proef.
Snij het vlees in zo dun mogelijke sneetjes en verdeel over de borden. Verdeel de selder, koriander en noten erover. Dit kan je eventueel al voorbereiden en afgedekt in de koelkast bewaren, ook de vinaigrette bewaar je fris in de koelkast. Net voor het opdienen lepel je er wat vinaigrette erover en zet samen met de rest van de vinaigrette op tafel.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.