Je winkelwagen is leeg
20min
Easy
Bye bye frisdrank. Lang leve de zelfgemaakte limonade. Ontdek het volledige recept hier!
3 biologische perssinaasappels 1 eetlepel stevia spuitwater
Was 1 sinaasappel en rasp de schil. Pers de sinaasappels uit.
Doe het sinaasappelsap, de geraspte sinaasappelschil en de sinaasappelpulp in een pot en kook voor de helft in.
Voeg de stevia toe en roer goed.
Duw het mengsel door een zeef met een pollepel.
Doe 25 ml siroop in een glas en giet er spuitwater bij.
Bewaar maximaal 4 dagen in een flesje in de koelkast.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Voor dit recept
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!