Snij de ui fijn, stoof aan in de boter, rasp er look bij, voeg tijm, laurier en oregano erbij.
Laat 5 min stoven al roerend.
Voeg het gehakt toe en plet tot fijne stukjes in de massa.
Laat 5 min goed bakken.
Snij de punt paprika zeer fijn en voeg ze toe.
Schil de selder en wortelen en cutter ze fijn, voeg samen met de wijn, de passata, de tomatenpuree en balsamico crème toe.
Kruid af met peper en zout, laat opkoken en verlaag het vuur, laat 1 uur verder stoven onder een deksel, roer af en toe om.
Kook de spaghetti al dente zoals vermeld op de verpakking.
Giet af, serveer de saus en pasta op elk bord.
Zet de gemalen kaas en tabasco aan tafel.
Voilà, begin maar pasta op je vork te draaien als een echte Italiaan. 🙂
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.