Snij het blad van de stelen, snij vervolgens de stelen fijn en ook het blad grof.
Smeer de toast in met boter en bak het brood aan beide kanten aan in een pan, hou opzij.
Voeg aan dezelfde pan 2 el olijfolie toe en stoof de ui en de look samen met de fijngesneden warmoesstelen.
Voeg na 5 min het warmoesblad toe en bak kort mee, werk af met wat balsamico en kruid met peper en zout.
Verdeel de gebakken warmoes op de toast.
Meng alles voor de chili olie onder elkaar.
Zet een lage steelpan op het vuur met ongeveer 8 cm water en een flinke scheut azijn.
Laat heel zacht borrelen, je water mag niet koken, breek de eieren in kommetjes en voeg toe.
Na 3 min heel zachtjes borrelen, schep je ze 1 voor 1 eruit, dep ze droog op een keukenpapier.
Leg ze op de toast met de warmoes, werk af met de chili-olie.
Serveer onmiddellijk.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.