Tomaat-Mozzarella taartjes met pesto
35min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?1 rol bladerdeeg
150 g verse basilicum pesto
150 g mozzarella balletjes
0.5 bot basilicum
1 potje zachte zongedroogde tomaatjes
40 g Parmezaanse kaas
Je winkelwagen is leeg
35min
•Easy
Easy pesto taartjes met zongedroogde tomaatjes en mozzarella! Zomer in een taartje. Ze passen perfect op je brunchtafel, als picknick of lunch.
1 rol bladerdeeg
150 g verse basilicum pesto
150 g mozzarella balletjes
0.5 bot basilicum
1 potje zachte zongedroogde tomaatjes
40 g Parmezaanse kaas
1 rol bladerdeeg
150 g verse basilicum pesto
150 g mozzarella balletjes
0.5 bot basilicum
1 potje zachte zongedroogde tomaatjes
40 g Parmezaanse kaas
Rol het bladerdeeg open en snij in 4 stukken.
Verdeel er in het midden de pesto over.
Daarop de tomaatjes, de helft van de basilicum en de mozzarella bolletjes.
Rol de zijkanten op zodat je ronde taartjes vormt.
Rasp de Parmezaan erover.
Bak 25min aan 185-190°.
Serveer lauw, strooi er nog wat basilicum over.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!