Zachte pompoen met broccoli en mosterdnootjes
50min
•Next Level
Ingrediënten
Wat heb je nodig?
60 g cashewnoten
60 g pecannoten
1 el mosterd
1 kl honing
Je winkelwagen is leeg
50min
•Next Level
Een grote schotel met zachte pompoen, broccoli en krokant geroosterde mosterdnootjes erop. Zo zijn groenten de max én ook een beetje feestelijk?!
1,5 kg pompoenvlees (mag van verschillende soorten zijn)
6 el olijfolie
pezo
look
1 el korianderzaad
0.5 tl cayenne
400 ml warme melk
Ingrediënten broccoli
1 grote broccoli
fleur de sel
olijfolie
enkele sprietjes bieslook
Ingrediënten mosterdnootjes
60 g cashewnoten
60 g pecannoten
1 el mosterd
1 kl honing
60 g cashewnoten
60 g pecannoten
1 el mosterd
1 kl honing
Bereidingswijze pompoencrème
Bereidingswijze broccoli
Bereidingswijze mosterdnootjes
Afwerking
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!