KOM MET MIJ MEE NAAR CEFALÙ
Van 21 tot en met 27 september ben ik Chef in Residence in Club Med Cefalù, een prachtige plek aan zee waar alles samenkomt: zon, geurige kruiden, en een keuken vol zuiderse smaken!
Chef in Residence, dat betekent dat ik samen met het lokale keukenteam een menu uitwerk met de beste seizoensproducten uit de streek. Zij doen het voorbereidende werk, ik zorg voor de afwerking & vertel je graag meer over de ingrediënten, technieken en verhalen achter elk bord.
MALEDIVEN
De Malediven… da’s zo’n plek die bij iedereen op z’n bucketlist staat, toch? En amai, wij gingen er vorig jaar naartoe, met Club Med! Witte stranden, helderblauwe zee, palmbomen overal… echt precies een postkaart. Maar wat mij het meeste bijbleef? De ruimte. Die plek ademt openheid, niet alleen door de uitzichten, maar ook door het gevoel dat ge daar krijgt. Overal rondom u: lucht, zee & een eindelijke horizon!
Van ‘s morgens tot ‘s avonds genieten: ontbijtbuffet, dan wat sporten of duiken (Wim en Grace gingen onder water, ik heb leren zeilen!), dan lunch, vieruurtjes met pannenkoeken, cocktails, en ‘s avonds weer zalig eten.
Voor Grace was het ook top: Club Med is écht kidsproof. Ze kon naar de Teens Club en maakte vrienden van over heel de wereld. Zalig om haar zo te zien openbloeien.
Echt een vakantie om nooit te vergeten. Merci Club Med, wij waren helemaal in ons element. En nu… op naar Cefalù!