1. Gepekelde ui maken
Snijd de rode ui in twee en dan in dunne reepjes.
Doe in een kommetje en pers de limoen erover uit.
Laat minstens 15 minuten trekken.
2. Mango salsa bereiden
Snijd de komkommer, paprika, tomaten, mango en rode ui in fijne blokjes.
Doe alles in een kom, rasp de limoen erover en meng goed.
Voeg eventueel fijngesneden jalapeño (met pitjes) toe voor wat extra pit.
3. Aubergine grillen
Snijd de aubergine in dunne plakjes, bestrijk met olijfolie en grill goudbruin aan beide kanten in een hete grillpan.
Zet opzij.
4. Sla voorbereiden
Snijd de baby Romeinse sla in de lengte doormidden en vervolgens in fijne reepjes.
5. Gyrosvlees bakken
Snijd het vlees in fijne reepjes, meng met de gyroskruiden en bak in hete olijfolie ongeveer 5 minuten tot goudbruin en gaar.
6. Wraps samenstellen
Verwarm de wraps kort in een droge pan of onder aluminiumfolie in de oven.
Smeer elke wrap in met zure room.
Beleg met plakjes aubergine, fijngesneden sla, een flinke lepel mango salsa, gyrosvlees en wat gepekelde ui.
Vouw dicht en geniet!
Tips
Maak alles op voorhand en laat iedereen z’n eigen wrap vullen – ideaal voor etentjes of een zomerse avond op het terras!