Smelt de 3 chocolades apart, elk in een kom. Of au bain-marie of in microgolf, altijd per 30 sec en goed blijven mengen, chocolade brandt snel aan.
Leg een bakpapier op een plaat die in de koelkast past. Maak nu de bodems om schaaltjes op te zetten.Giet of schep een 2 à 3-tal eetlepels chocolade per bodem uit op het papier en smeer wat organisch uit.
Maak er 4, zet ze in koelkast. Zet glazen klaar om ballonnen op te zetten, blaas je ballonnen op.
Maak swirls met melkchocolade en witte chocolade op de donkere chocolade, dip er de ballonnen in tot in de helft, laat wat afdruppen en zet omgekeerd op het glas. Herhaal dit met 8 ballonnen.
Zet alles min 1u30 in de koelkast. Haal bodem eruit en doe er weer wat chocolade op om de bowls erop te kleven.Prik de ballonen, best wel spannend, zet de bowls erop en laat weer 30 min opstijven in koelkast.
Vul naar hartenlust en werk eventueel af met poedersuiker. Dat is pas feest!
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.