Chocolate & jam peanut butter bars
Ingrediënten voor 12 bars
300 g ongepelde amandelen
75 g kokosnoot schilfers
180 g havermout
10 Medjoul dadels
100 ml kokosolie
80 g peanut butter
Snuifje zout
Cacaotopping
100 g cacaopoeder
100 ml kokosolie
3 el kokosbloesem siroop of agave, maple, …
Bereidingswijze
Cutter alles fijn tot een plakkerig mengsel.
Giet de helft van het mengsel in een vorm met bakpapier, druk goed aan.
Smeer er 4 el frambozenjam over en verdeel er de andere helft van notenmengeling op, druk goed aan.
Topping: smelt de olie en meng de rest eronder.
Giet er de cacaotopping over.
Laat opstijven in de koelkast.
Snij in repen en bewaar in de koelkast.
Partners
In samenwerking met Kenwood
Je kunt elke soort pindakaas gebruiken die je lekker vindt, maar natuurlijke pindakaas werkt het beste.
Nee, je hoeft de jam niet te verwarmen voordat je het op de pindakaaslaag aanbrengt.
Ja, je moet de bars bedekken met folie tijdens het koelen in de koelkast.
Ja, je kunt deze bars invriezen. Bewaar ze in een luchtdichte verpakking en ze blijven ongeveer 2 maanden goed in de vriezer.