Chorizo inktvissen

  • 10min
  • Easy

Ingrediënten

300 g verse inktvis ringen
150 g chorizo in blokjes gesneden
2 teentjes look
olijfolie
peper en zout
1 gele courgette in schijfjes

Bereidingswijze

Laat de chorizo met olijfolie en look in ovenschaal even opbakken.

Leg er de inktvis ringen op en doe het deksel van de barbecue dicht.

Laat 2 à 3 minuten garen.

Meng alles onder elkaar, en werk af met fijne schijfjes courgette.

Partners

In samenwerking met Fever Tree,

Sol,

en Napoleon Grills.

Ja, je kunt de Chorizo Inktvissen van tevoren voorbereiden en bewaren in de koelkast tot je ze gaat bakken of grillen.

Je kunt de Chorizo Inktvissen serveren als voorgerecht, tapasgerecht of als onderdeel van een hoofdmaaltijd. Serveer ze eventueel met een dip- of saus naar keuze.

Populaire sauzen die goed passen bij Chorizo Inktvissen zijn knoflooksaus, aioli, citroenmayonaise of een pittige tomatensaus.

Ja, je kunt Chorizo Inktvissen invriezen nadat ze zijn bereid. Zorg ervoor dat ze volledig zijn afgekoeld voordat je ze in een luchtdichte verpakking in de vriezer plaatst.