Ovenschotel met cordon bleu van zeeduivel, volkoren pasta en pesto
30min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?Cordon bleu :
 4 filets van zeeduivel 150 g pp
 4 sneetjes gandaham
 8 sneetjes mozzarella
 peper van de molen
 4 takjes verse tijm
Peterselie pesto :
 100 g geraspte Parmezaanse kaas
 100 g geroosterde pijn boompitten
 1dikke bot platte peterselie
 4 takken munt
 peper van de molen
 250 ml zonnebloemolie
 Sap van 1 grote citroen
250 g volkoren pasta naar keuze
 1 el olijfolie
Versiering :
 paar extra takjes peterselie en munt
 1 el geroosterde pijnboompitjes
 1 blok Parmezaanse kaas om over te raspen
 
	 
               
           
           
           
             
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
 
     
 
 
     
 
     
 
     
     
     
 
     
 
     
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
