Zalmblokjes :
Snij de zalm in blokjes.
Meng sojasaus en sesamolie en giet over de zalm. Strooi er het sesamzaad over.
Bestrooi met fijngesneden lente-uitjes en steek er prikkers in.
Bewaar in de koelkast.
Parmezaan chips :
Leg hoopjes geraspte parmezaan op anti-kleefmatje.
Bak in de oven gedurende 13 minuten op 180 °, haal ze uit de oven als een mooi kleurtje hebben.
Laat afkoelen en haal ze voorzichtig van het anti-kleefmatje.
Hete nootjes :
Bak de olijfolie samen met de de sambal oelek en de honing in een pan.
Voeg de noten toe, meng onder mekaar en laat een tiental minuten op een een laag vuurtje roosteren.
Roer regelmatig, laat afkoelen en serveer in een glazen pot.
Wafel croque :
Prak het vruchtvlees van de avocado en smeer het op 4 sneetjes volkoren toastbrood.
Beleg met chorizo en mozzarella. Dek ze toe met de overblijvende sneetjes brood.
Bak ze nog een 3-tal minuten in een wafelijzer.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.