Weeg alle ingrediënten af, voeg samen en kneed een 2-tal min tot een slap rekbaar deeg.
Laat min. 2 u rusten, ik kies voor 1 nacht in frisse ruimte of in koelkast, haal 1 u voor het bakken weer uit op kamertemperatuur.
Verwarm je oven voor op 210°.
Kies een bakvorm of ovenplaat, vorm maakt niet uit, vet in met laagje olie en giet het deeg hierin uit, besprenkel met wat olie, anders gaan je vingers aan het deeg kleven en maak nu rondom rond putjes door je vingertoppen telkens tot op bodem te duwen, min 1 min lang.
Leg er vervolgens de toppings op en herhaal een paar keer het ritueel met de vingertoppen.
Bestrooi met flaky salt en bak 20 à 25 min, naargelang de grootte van je bakvorm en dikte van je deeg mooi goudbruin, haal hem uit vorm en leg op een rooster.
Laat wat afkoelen en serveer met kommetje top olijfolie.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.