Gegrilde druiven met geitenkaas

Favorieten

20min

Wil je zelf aan de slag met gegrilde druiven met geitenkaas? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met gegrilde druiven met geitenkaas? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
SHOP JOUW MOEDERDAG CADEAU

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?

Shop Now Alle recepten
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

1 tros druiven, wit blauw of rosé
3 el olijfolie
peper en grof zout
1 dikke snede geitenkaas met korst
crackers

1 tros druiven, wit blauw of rosé
3 el olijfolie
peper en grof zout
1 dikke snede geitenkaas met korst
crackers

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Besprenkel de druiven met olijfolie en kruid met peper en zout.

Leg in een ovenschaal en laat ze 15 à 20 min poffen aan 200°.

Leg de geitenkaas in een vuurvaste schotel en steek ze een 5-tal minuten bij in de oven.

Serveer de druiven rond de kaas met wat crackers.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.