Homemade Bounty Paaseitjes
1u30
Ingrediënten
Wat heb je nodig?Ingrediënten chocoladejasje
300 gr donkere chocolade van min. 72% cacao
Ingrediënten streepjes
100 gr witte chocolade
Je winkelwagen is leeg
1u30
Enjoy en geniet van jullie paasweekend, ze zijn natuurlijk het ganse jaar lekker. Zelf deze paaseitjes maken? Ontdek het recept hier!
Ingrediënten chocoladejasje
300 gr donkere chocolade van min. 72% cacao
Ingrediënten streepjes
100 gr witte chocolade
Ingrediënten chocoladejasje
300 gr donkere chocolade van min. 72% cacao
Ingrediënten streepjes
100 gr witte chocolade
Cutter de geraspte kokos, de dadels, zonder het water, de amandelpasta, de gesmolten kokosolie en het snuifje zeezout samen tot een homogene, niet te kleverige pasta. Voeg extra amandelpasta toe als de pasta te droog is of gebruik extra kokos indien de pasta teveel kleeft.
Vorm platte paaseitjes, steek er een satéstokje in en laat 1 uur opstijven in koelkast. Smelt intussen de donkere en witte chocolade au bain marie in 2 aparte kommetjes.
Dip de gekoelde eitjes in de donkere chocolade en leg ze op bakpapier. Doe de witte chocolade in een spuitzakje, knip het einde eraf en spuit fijne lijntjes over de kokos-chocolade eitjes.
Laat 10 minuten opstijven en geniet! Je kan deze even bewaren in een gesloten doosje in de koelkast.
Enjoy en geniet van jullie paasweekend, ze zijn natuurlijk het ganse jaar lekker.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!