Lemon verbena mojito
10min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?40 ml Bacardi Carta Blanca
1 limoen
10 blaadjes citroenverbena
15 ml simple siroop (suikersiroop)
6 blaadjes munt
Crushed ice
Optioneel: een beetje champagne
Je winkelwagen is leeg
10min
•Easy
Probeer deze verfrissende Lemon Verbena Mojito, een variatie op de klassieke mojito, perfect voor hete zomerdagen.
40 ml Bacardi Carta Blanca
1 limoen
10 blaadjes citroenverbena
15 ml simple siroop (suikersiroop)
6 blaadjes munt
Crushed ice
Optioneel: een beetje champagne
40 ml Bacardi Carta Blanca
1 limoen
10 blaadjes citroenverbena
15 ml simple siroop (suikersiroop)
6 blaadjes munt
Crushed ice
Optioneel: een beetje champagne
Snijd de limoen in partjes.
Doe de limoenpartjes, citroenverbena en muntblaadjes in een longdrinkglas. Voeg de suikersiroop toe en muddle (stamp) alles voorzichtig met een muddler of de achterkant van een houten lepel om de smaken vrij te laten komen.
Schenk de Bacardi Carta Blanca erbij.
Vul het glas met crushed ice. Tip: Als je geen crushed ice hebt, neem dan een paar ijsblokjes in een handdoek en sla erop met een zwaar voorwerp totdat ze fijngestampt zijn.
Roer alles goed door met een barlepel.
Top eventueel af met een beetje champagne voor een feestelijke touch.
Garneer met een takje munt en een schijfje limoen.
Als je geen crushed ice hebt, neem dan een paar ijsblokjes in een handdoek en sla erop met een zwaar voorwerp totdat ze fijngestampt zijn. Roer alles goed door met een barlepel. Top eventueel af met een beetje champagne voor een feestelijke touch. Garneer met een takje munt en een schijfje limoen.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!