Nacho’s met kaassaus

  • 15min
  • 4P
  • Easy

Zelfgemaakte kaassaus maken voor bij nacho’s is echt zoooooo veel lekkerder! Je kan ook je eigen lievelingskazen gebruiken. Ik hou van raclette kaas duuuuus je weet het, het wordt een tasteful bommeke!

Ingrediënten (voor 4 personen)

1 zak van je favo nacho’s
1 potje opgelegde jalapeno’s in schijfjes
1 rode ui fijn gesneden
1 pijpajuin fijn gesneden
Verse koriander
Sriracha-saus

Kaassaus:
200 ml melk
2 teen look
Zwarte peper van de molen
250-300 g raclettekaas met korst
1 goede el maizena met 2 el melk

Bereidingswijze

Snij de kaas met korst, in blokjes, rasp de look erbij en kruid met peper van de molen en zout.

Laat alles opkoken met de melk en mix met staafmixer, roer er de maïzena gemengd met melk bij en laat opnieuw opkoken en de saus is klaar.

Proeven en eventueel bijkruiden, mix opnieuw net voor serveren.

Giet de nacho’s uit op een plateau, maak plaats in het midden om het kommetje saus in te zetten.

Spuit streepjes Sriracha-saus op de nacho’s.

Snij de jalapeño’s en koriander fijn en de rode ui in schijfjes.

Werk de nacho’s af met de fijn gesneden rode ui, jalapeño en koriander.

Giet de kaassaus in een kommetje en zet tussen de nacho’s.

Je kunt ervoor zorgen dat de Nacho’s knapperig blijven door de kaassaus apart te serveren en deze niet te lang op de chips te laten staan voordat je gaat eten.