Verwarm de oven voor op 190 ยฐC.
Doe de Griekse yoghurt, de grof gehakte peterselie en de salieblaadjes in een blender. Kruid met peper en maal alles ๏ฌ jn. Vermeng (niet blenden!) de massa daarna met de cottage cheese.
Doe een scheutje koolzaadolie in een pan. Hak de ui ๏ฌjn en laat met de ๏ฌjngehakte look kleuren in een pan. Voeg er vervolgens de quorn aan toe en laat ook kleuren. Vul de bodem van een ovenschotel met de gebakken ui en quorn.
Doe opnieuw een scheutje koolzaadolie in een pan en bak de aubergineblokjes. Kruid met peper. Stoom ondertussen de bloemkool en snij de tomaat in schijfjes.
Bedek de quorn met tomatenschijfjes, de gestoomde bloemkoolroosjes en de gebakken aubergineblokjes. Gebruik de saus van yoghurt en cottage cheese als topping. De moussaka gaat nu 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Weetje Quorn is een vleesvervanger die heel wat proteรฏnen, vitaminen en mineralen bevat. En bovendien arm aan calorieรซn!
Tips
Geen extra tips nodig, just enjoy!