Verkruimel de zandkoekjes met de hand of met een deegrol, om een crumble effect te verkrijgen (stop ze eerst in een zakje) en voeg 40 g gesmolten boter toe. Giet de crumble in een bodemloze ronde springvorm, op een dubbele laag bakpapier, op een rechte plank of ovenschaal. Druk goed aan om een stevige en egale bodem te verkrijgen.
Laat 30 min rusten in de koelkast.
Roer de mascarpone wat op om hem wat smeuïger te maken, voeg de suiker en passievrucht toe, wrijf die mengeling uit op de opgesteven bodem, met een spuitzak of met een lepel. Smeer het mooi egaal aan. Zet 1 uur in de koelkast om op te stijven.
Snij de physalis in 2 en de bananen in de lengte. Versier er de taartjes mee, bestrooi ze eventueel met bloemsuiker.
Serveer met een lekkere kop koffie.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.