Apero toast met roquefort kaas en abrikoos
15min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?4 abrikozen 1 el suiker Enkele druppels citroen 1 tl olijfolie 4 sneden zuurdesem- of notenbrood 100 g roquefort Takje kervel ter garnering
Je winkelwagen is leeg
15min
•Easy
Heerlijk aperitiefhapje van geroosterde toast met roquefort kaas en zelfgemaakte abrikozencompote. Een contrast tussen zoet en hartig!
4 abrikozen 1 el suiker Enkele druppels citroen 1 tl olijfolie 4 sneden zuurdesem- of notenbrood 100 g roquefort Takje kervel ter garnering
4 abrikozen 1 el suiker Enkele druppels citroen 1 tl olijfolie 4 sneden zuurdesem- of notenbrood 100 g roquefort Takje kervel ter garnering
Laat de abrikozen samen met de suiker, de citroen en de olijfolie vijf minuten pruttelen en prak tot compote.
Toast de sneden brood.
Beleg ze met de roquefort en leg er dan wat compote op.
Snij in hapklare stukjes en garneer met een blaadje kervel.
Je kunt de abrikozencompote vervangen door een andere zoete spread, zoals vijgenconfituur of een pittige chutney, voor een andere smaakcombinatie.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!