Snij de korsten van het brood en week het kruim in melk. Snij alle kruiden zeer fijn alsook de ui en look. Knijp wat melk uit het brood en voeg alles samen bij het gehakt. Kruid met peper en zout, meng goed onder elkaar en maak balletjes van de grootte van een pingpong bal.
Was de venkel en snij in niet te kleine stukken. Laat een flinke klont boter in een grote stoofpot schuimen en leg er de balletjes in, daarna de stukken venkel , probeer zorgvuldig zowel de balletjes als de venkel rondom rond aan te kleuren, leg ze op een bord en hou opzij.
Stoof de fijngesneden ui en look aan in de overgebleven vetstof en kleur opnieuw wat aan, voeg de voledige blaadjes salie bij, bak even mee en blus met de sherry.
Voeg nu room, bouillon, orzo, balletjes en venkel toe. Laat 15 min verder sudderen onder deksel, na 10 min roer je er de spinazie onder, weer deksel erop. Op het einde roer er je de fijn gesneden verse dille en de kaas onder. Het feest kan beginnen!
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.