Blackwellsaus
15min
•Next Level
Ingrediënten
Wat heb je nodig?4 el pickles
200 ml room
100 ml demi glace
0.5 tl kurkuma
Peper en zout
Je winkelwagen is leeg
15min
•Next Level
Backwellsaus, lekker bij een koteletje of varkensvlees, maar ook bij een stuk kabeljauw op puree. Deze romige saus maak je makkelijk zelf.
4 el pickles
200 ml room
100 ml demi glace
0.5 tl kurkuma
Peper en zout
4 el pickles
200 ml room
100 ml demi glace
0.5 tl kurkuma
Peper en zout
Doe de room, pickels en de demi glace in een steelpannetje en laat opkoken. Proef en kruid met pezo.
Wil je je saus wat dikker voeg een koffielepel maizena opgelost in water toe. De kurkuma doe ik er graag bij voor een mooie gele kleur, maar hoeft niet.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!