Choron saus
10min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?Verse béarnaise saus
2 grote tomaten
1 el tomatenconcentraat
1 sjalot
Peper van de molen
Fleur de sel
1 klontje boter
Je winkelwagen is leeg
10min
•Easy
Choron saus is een getomateerde béarnaise saus. Zeer lekker bij vlees, maar ook top op gegrilde groenten of bij gebakken vis.
Verse béarnaise saus
2 grote tomaten
1 el tomatenconcentraat
1 sjalot
Peper van de molen
Fleur de sel
1 klontje boter
Verse béarnaise saus
2 grote tomaten
1 el tomatenconcentraat
1 sjalot
Peper van de molen
Fleur de sel
1 klontje boter
Schil de sjalot en snij fijn. Emondeer de tomaten: Snij tomaat in 4, snij vruchtvlees weg (doe in sla of soep) en snij de tomaat in blokjes.
Laat de klont boter smelten in steelpannetje en laat sjalot aanstoven zodat hij zacht is, voeg de tomatenblokjes toe, hou een eetlepel ongeveer opzij voor op einde, en roer er stevig de tomatenconcentraat door. Kruid met peper en zout. Laat enkele minuten pruttelen. Voeg deze mengeling en de rauwe blokjes tomaat bij de béarnaise saus, klop er goed onder en serveer onmiddellijk.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!