Vulling
Doe de uitgelekte dadels, de pindanoten en de cacaonibs in de cutter en mix tot een homogene massa.
Doe het mengsel in een glazen pot en meng er de gepofte millet onder.
Is het geheel nog te plakkerig voeg dan wat extra millet toe; is het te droog, voeg extra notenpasta toe.
Rol een eetlepel van het mengsel in je hand, vorm om tot reep en leg op een bakplaat bedekt met bakpapier.
Laat gedurende 1 uur opstijven in de diepvries.
Chocoladecoating
Smelt de chocolade au bain marie en meng er de hazelnootolie onder.
Dompel -met behulp van een vork- de repen onder in de gesmolten chocolade, haal ze eruit met een vork, strijk onderkant af aan de zijkant van de kom en laat afdruipen en leg ze terug op het bakpapier.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.