Vulling voorbereiden: Snijd de groenlof superfijn en meng deze in een kom met het kippengehakt, de knoflook, gember, vissaus, peper en zout. Kneed goed door elkaar.
Dimsums vormen: Neem een dimsumvelletje, schep een koffielepel van de vulling in het midden. Maak de randen van het velletje licht vochtig en vouw dicht tot een halve maan. Druk de randen goed aan.
Dipsaus maken: Meng alle ingrediënten voor de sesam-sojasaus in een kommetje.
Dimsum stomen: Bekleed een stoommandje met een blad groenlof om kleven te voorkomen. Leg de dimsums uit elkaar in het mandje en stoom ze in ongeveer 5 minuten gaar.
Serveren: Serveer de dimsums meteen, samen met de dipsaus. Dippen maar en geniet!
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.