Gefrituurde cervela met spicy mayo
10min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?2 cervela’s 1 el ketchup 1 el zelfgemaakte mayonaise 1 tl gehakte ui 1 mespunt currypoeder 1 mespunt cayennepeper 1 lente-ui, fijngesneden
Je winkelwagen is leeg
10min
•Easy
Deze gefrituurde cervela met spicy mayo is een verrassende twist op een klassieker. Krokant en vol van smaak, met een pittige saus.
2 cervela’s 1 el ketchup 1 el zelfgemaakte mayonaise 1 tl gehakte ui 1 mespunt currypoeder 1 mespunt cayennepeper 1 lente-ui, fijngesneden
2 cervela’s 1 el ketchup 1 el zelfgemaakte mayonaise 1 tl gehakte ui 1 mespunt currypoeder 1 mespunt cayennepeper 1 lente-ui, fijngesneden
Snij de cervela’s eerst in drie gelijke stukken en maak inkepingen: één over de lengte en drie per stuk over de breedte.
Frituur de stukjes worst tot ze mooi openkrullen en goudbruin zijn.
Maak een sausje door de ketchup en de mayonaise te mengen met de ui, het currypoeder en de cayennepeper.
Versier met lente-ui.
Je kunt dit gerecht ook maken met andere soorten worst, zoals merguez of braadworst. Wil je meer pit? Voeg dan een beetje sambal toe aan de saus voor een extra kick.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!