Geitenkaasrol met Chili, Look en Sjalot in Pistachenoten Gerold

Favorieten

30min

Next Level

Geitenkaas met krokante knoflook, chili en sjalot, gerold in pistachenoten en lente-ui. Serveer met krokante toastjes!

Geitenkaas met krokante knoflook, chili en sjalot, gerold in pistachenoten en lente-ui. Serveer met krokante toastjes!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

150 ml olijfolie
2 sjalotten
6 tenen knoflook
1 lange groene chili
1 tl fleur de sel
3 lente-uitjes
150 g pistachenoten
6 sneetjes zuurdesembrood
4 el olijfolie
Peper en zout

150 ml olijfolie
2 sjalotten
6 tenen knoflook
1 lange groene chili
1 tl fleur de sel
3 lente-uitjes
150 g pistachenoten
6 sneetjes zuurdesembrood
4 el olijfolie
Peper en zout

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Verwarm de olijfolie in een klein pannetje op middelhoog vuur.

Pel de knoflook en sjalotten en snijd ze fijn. Snijd ook de chili fijn.

Bak de knoflook, sjalot en chili apart krokant in de olie. Laat uitlekken op keukenpapier.

Doe de geitenkaas in een kom en voeg de afgekoelde, krokante knoflook, chili en sjalot toe. Kruid met fleur de sel en meng alles goed door elkaar.

Snijd de pistachenoten en lente-uitjes fijn. Rol het geitenkaasmengsel door de fijngehakte pistachenoten en lente-uitjes en vorm er een mooie rol van door stevig aan te drukken.

Besprenkel de sneetjes zuurdesembrood met olijfolie, kruid met peper en zout en bak ze ongeveer 10 minuten krokant in een voorverwarmde oven op 190°C.

Snijd het brood in stukjes en serveer direct met de geitenkaasrol.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.