Gevuld varkensgebraad met Cowboy Butter, lauwe aspergesalade ‘à la flamande’ en krieltjes met kervel
Wat heb je nodig?
1 varkensgebraad van ca. 1 kg
100 g pecorino in sneetjes
Keukenbintouw
250 g zachte boter (kamertemperatuur)
1 bos peterselie, fijngesneden
4 lente-uitjes, fijngesneden
3 teentjes look, geraspt
1 el mosterd
1 tl chilivlokken
Sap en zeste van 1 citroen
1 kleine ui, zeer fijn versnipperd
1 el honing
1 kl gerookt paprikapoeder
1 el Worcestersaus
1 el kappertjes
4 ansjovisfilets
Zwarte peper en zout
1 bos witte asperges
1 bos groene asperges
600 g krielaardappeltjes
4 verse eieren, afgewassen en gedroogd
0.5 bos kervel
6 el zachte olijfolie
3 el ciderazijn
Zout en peper van de molen