Snij look en ajuin fijn, snij de aubergine in de lengte in dikke plakken, dan in dikke repen en dan ik blokjes, doe alles in de bakvorm, kruid met peper en zout en besprenkel met de olie, meng alles eens goed onder elkaar, bak 15 min op 200° met 2 blazertjes.
Snij intussen de wortels en paprika in gelijke stukjes. Na 15 min roer je goed alle andere ingrediënten, kruiden en water eronder. Het belangrijkste hier is dat alles mooi onderstaat in de saus eens alles gemengd is. Anders voeg je nog wat water of bouillon toe.
Nu gaan we het slow cooking programma opzetten: 180° 1 wieltje en 20 min gaartijd. Af en toe eens mengen. Eens alles mooi gaar is, serveer je in kommetjes werk je af met een lepel zure room, avocado in blokjes gesneden en grof gehakte koriander. Serveer onmiddellijk.
Tips
om deze groente curry te bewaren? Je kan de groentencurry 4 dagen afgedekt in de koelkast bewaren of afgedekt invriezen. Om op te warmen laat je hem ontdooien en giet hem weer in bak accessoire van de Airfryer. Laat 25 min opwarmen op 140°, roer af en toe. Werk opnieuw af met je toppings naar keuze.