Guacamole
10min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?2 grote eetklare avocado’s
Sap en zeste van 1 limoen
1 dikke teen look
1 bot koriander, gewassen, gedroogd
Zwarte peper en zout van de molen
3 el zachte olijfolie extra vierge
Cutter
Je winkelwagen is leeg
10min
•Easy
Een makkelijk recept om de Mexicaanse guacamole te maken, zalig om te dippen met nacho's, groenten of op een toast te smeren met ei of zalm!
2 grote eetklare avocado’s
Sap en zeste van 1 limoen
1 dikke teen look
1 bot koriander, gewassen, gedroogd
Zwarte peper en zout van de molen
3 el zachte olijfolie extra vierge
Cutter
2 grote eetklare avocado’s
Sap en zeste van 1 limoen
1 dikke teen look
1 bot koriander, gewassen, gedroogd
Zwarte peper en zout van de molen
3 el zachte olijfolie extra vierge
Cutter
Snij de avocado’s doormidden, ontpit, lepel ze uit en doe ze met alle andere ingrediënten in een cutter, ook de stengels van de koriander, superlekker en eetbaar!
Cutter tot je een mooie textuur krijgt, heb je graag nog wat ‘bite’,cutter dan korter, liever helemaal smooth, gewoon langer!
Doe in een schaaltje, werk af met wat extra peper, vierge olijfolie en blaadjes koriander en serveer er je favoriete nacho’s of rauwe groenten bij!
Eet je hem graag pittig, roer er ook wat verse chili of chili flakes onder.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!