Ice Sandwiches
30min
Ingrediënten
Wat heb je nodig?115 gr zachte boter
90 gr kokosbloesemsuiker
0.5 tl bakpoeder
0.5 tl bicarbonaat
50 gr cacaopoeder
1 snuifje zout
1 ei
190 gr bloem
120 ml melk
Je winkelwagen is leeg
30min
Koel af met dit recept voor frambozen in vanilleroomijs gedraaid en tussen een zachte brownie. Pure zomerse verwennerij!
115 gr zachte boter
90 gr kokosbloesemsuiker
0.5 tl bakpoeder
0.5 tl bicarbonaat
50 gr cacaopoeder
1 snuifje zout
1 ei
190 gr bloem
120 ml melk
115 gr zachte boter
90 gr kokosbloesemsuiker
0.5 tl bakpoeder
0.5 tl bicarbonaat
50 gr cacaopoeder
1 snuifje zout
1 ei
190 gr bloem
120 ml melk
Mix de boter, suiker, het bakpoeder, de bicarbonaat, het cacaopoeder en een snuifje zout met de klopper en meng er een eitje onder.
Voeg al roerend met de spatel bloem en melk toe.
Meng tot je een homogene massa hebt.
Bedek een ovenplaat van ongeveer 40 op 27 cm met bakpapier en smeer de hoeken in met boter.
Smeer het deeg open op de bakplaat met een paletmes.
Bak het deeg 9 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C.
Doe het vanilleroomijs met diepgevroren frambozen in de cutter. Roer af en toe om met een spatel.
Snij uit het browniedeeg 2 keer een bodem voor de stenen bakvorm van ongeveer 20 x 27 cm.
Leg een laag gebakken brownie in de stenen bakvorm. Verdeel hierover het frambozenijs en leg hierop een tweede laag gebakken brownie.
Plaats de bakvorm in de diepvries
Versnijd in kleine porties en omwikkel het onderste gedeelte met boterpapier zodat je je ijsje makkelijk kunt vasthouden.
Aanvallen maar!
De overschot van de brownie is ideaal als dessertje in de brooddoos.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!