Omelet met handgepelde garnaaltjes

Favorieten

30min

Easy

Heerlijke omelet met handgepelde garnaaltjes, geïnspireerd door mijn grootmoeder. Simpel, maar met een luxe touch door de verse garnalen.

Heerlijke omelet met handgepelde garnaaltjes, geïnspireerd door mijn grootmoeder. Simpel, maar met een luxe touch door de verse garnalen.
Kitchen must haves

Ingrediënten

Wat heb je nodig?
Aantal: 1P

2 eieren 2 el karnemelk Peper Zout Nootje boter 150 g handgepelde garnaaltjes 1 snee dubbel gebakken wit brood, geroosterd

2 eieren 2 el karnemelk Peper Zout Nootje boter 150 g handgepelde garnaaltjes 1 snee dubbel gebakken wit brood, geroosterd

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Maak een eimengsel met de eieren, de karnemelk, peper en zout.

Doe een nootje boter in een pan, laat smelten en giet het eimengsel erover.

Als de eieren een beetje gebakken zijn, verdeel er dan de garnaaltjes over en laat nog even opwarmen.

Tips

Heerlijk met een sneetje geroosterd brood! Mijn mémé sneed het brood altijd met een groot broodmes, tegen haar lichaam aan, precies zoals ze dat haar hele leven had gedaan. Zorg voor stevig brood, zodat het de smeuïgheid van de omelet mooi opvangt.

Icon Fire
Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.