Omelet met handgepelde garnaaltjes
30min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?2 eieren 2 el karnemelk Peper Zout Nootje boter 150 g handgepelde garnaaltjes 1 snee dubbel gebakken wit brood, geroosterd
Je winkelwagen is leeg
30min
•Easy
Heerlijke omelet met handgepelde garnaaltjes, geïnspireerd door mijn grootmoeder. Simpel, maar met een luxe touch door de verse garnalen.
2 eieren 2 el karnemelk Peper Zout Nootje boter 150 g handgepelde garnaaltjes 1 snee dubbel gebakken wit brood, geroosterd
2 eieren 2 el karnemelk Peper Zout Nootje boter 150 g handgepelde garnaaltjes 1 snee dubbel gebakken wit brood, geroosterd
Maak een eimengsel met de eieren, de karnemelk, peper en zout.
Doe een nootje boter in een pan, laat smelten en giet het eimengsel erover.
Als de eieren een beetje gebakken zijn, verdeel er dan de garnaaltjes over en laat nog even opwarmen.
Heerlijk met een sneetje geroosterd brood! Mijn mémé sneed het brood altijd met een groot broodmes, tegen haar lichaam aan, precies zoals ze dat haar hele leven had gedaan. Zorg voor stevig brood, zodat het de smeuïgheid van de omelet mooi opvangt.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!