Kruid het gehakt met peper en zout en maak er balletjes van, snij ui en look fijn, crush het venkelzaad in een vijzel doe alles in de bakingtray van de Airfryer, besprenkel met een el olie, chiliflakes en bak 15 min met 2 wieltjes op 200° tot alles mooi gekleurd is, roer eens tusseni.
Snij ondertussen de tomaatjes doormidden en pluk de basilicum. Was en zwier de spinazie. Als de balletjes mooi gekleurd zijn, roer je er de spinazie onder en de helft van de basilicum, dan de pasta, de passata, bouillon en de kerstomaatjes. Kruid af met peper en zout.
Roer alles nog eens goed onder onder elkaar en zorg ervoor dat alles wat onder het vocht zit. Laat nog 20 min verder garen op 170° met 1 ventieltje. Roer na 10 min eens goed onder elkaar en als alles mooi gegaard is, roer je als laatste de mascarpone onder.
Serveer in diepe warme borden en werk af met basilicum en geraspte parmezaanse kaas. Ik eet er graag extra groenten bij, zoals mijn wortelsalade of witloofsalade.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.