Voorbereiding (avond tevoren): Doe de havermout, melk, dadelsiroop, pumpkin spice en pindakaas in een stevig glas of potje. Roer goed door zodat alles gelijkmatig is gemengd. Dek af en laat het een nachtje in de koelkast staan.
Ochtend: Smelt de pure chocolade au bain-marie of in de magnetron. Haal de havermout uit de koelkast, leg de plakjes banaan bovenop de havermout en giet de gesmolten chocolade eroverheen.
Afwerking: Strooi de gehakte pindanoten bovenop. Zet het glas desgewenst nog 5 minuten terug in de koelkast om de chocolade iets steviger te laten worden voor een ‘krak’ effect wanneer je erin duikt.
Schep door de lagen en geniet van de heerlijke combinatie van smaken en texturen.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.