Paasbrood
1u30
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?850 g deeg
200 g zachte kaas
150 g pecorino romano
200 g salame Napoli (picante salami)
200 g mortadella
Zwarte peper
3 eieren
20 g smout (varkensvet)
Je winkelwagen is leeg
1u30
•Easy
Luca Fabozzi bakt de echte Casatiello Napoletano, een Paas brood met eieren, pikante salami, mortadella en pecorino, ideaal voor de brunch.
850 g deeg
200 g zachte kaas
150 g pecorino romano
200 g salame Napoli (picante salami)
200 g mortadella
Zwarte peper
3 eieren
20 g smout (varkensvet)
850 g deeg
200 g zachte kaas
150 g pecorino romano
200 g salame Napoli (picante salami)
200 g mortadella
Zwarte peper
3 eieren
20 g smout (varkensvet)
Snij de zachte kaas, mortadella en salami in kleine blokjes. Kook de eieren en laat ze afkoelen.
Open je pizza met een beetje semola. Verdeel alle ingrediënten over het deeg. Verbrokkel de gekookte eieren erop en voeg de geraspte pecorino toe. Rol het deeg op en zorg ervoor de salami en kaas mooi verdeeld is. Sluit het deeg als een cirkel
Doe wat smout of boter in de bakvorm en leg het deeg erin. Laat het 2 uur rusten/fermenteren. Bakken op 180°C voor 45 min + 15min afgedekt.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!