Padrón pepers in de pan
15min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?500 g verse of bevroren Padrón-pepers
3 eetlepels extra vierge olijfolie
70 g knapperige cashewnoten
1 theelepel premium fleur de sel
Je winkelwagen is leeg
15min
•Easy
Geniet van deze pan-gebakken Padrón peppers, klaar in 15 minuten met knapperige cashewnoten en fleur de sel.
500 g verse of bevroren Padrón-pepers
3 eetlepels extra vierge olijfolie
70 g knapperige cashewnoten
1 theelepel premium fleur de sel
500 g verse of bevroren Padrón-pepers
3 eetlepels extra vierge olijfolie
70 g knapperige cashewnoten
1 theelepel premium fleur de sel
Reinig zorgvuldig de Padrón-pepers onder stromend water.
Verhit de olijfolie in een pan en voeg de pepers toe, schud regelmatig voor gelijkmatige bereiding. Na ongeveer vijf minuten beginnen de pepers blaasjes te vormen en te verschrompelen, wat aangeeft dat ze klaar zijn.
Serveer de perfect gebakken pepers op een groot bord. Bestrooi met knapperige cashewnoten en eindig met een vleugje fleur de sel voor extra smaak.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!