Rol het bladerdeeg gelijkmatig uit op een bakplaat bekleed met een antikleef bakmat.
Prik het deeg overal in met een vork voor een gelijkmatig bakresultaat.
Bedek het deeg met extra bakmatten of bakpapier en een bak grille om het deeg plat en krokant te houden.
Bak 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Laat afkoelen zonder het deksel te verwijderen.
Snijd de randen recht en verdeel het in 16 gelijke stukken.
Klop de banketbakkersroom los en doe in een spuitzak met een effen spuitmond.
Bouw elke tompouce op met afwisselend een laag bladerdeeg en crème.
Werk af met bloemsuiker of fondantsuiker voor een klassieke look, of decoreer met nootjes en fruitstukjes voor een fancy presentatie.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.