Vegan BBQ burgers met Josh Wink – Campari Tonic met Hannah Van Ongevalle
40min
•Next Level
Wat heb je nodig?
500 ml water
500 ml suiker
5 g geroosterde kardemompeulen
10 g geroosterde groene gepelde pistachenoten
(voor 6 personen)
vegan mayo (alles op kamertemperatuur !)
100 ml sojamelk
250 ml zonnebloemolie
pezo
2 el mosterd
citroensap van ½ citroen
1 el appelazijn
ibiza hot sauce ibizachilico of tabasco
paddenstoel-bonenburger
1 ui fijngesneden
250 g oesterzwammen aangekleurd
2 el glutenvrije havermoutbloem
400 rode bonen uit bokaal
1 teentje look
1 kl komijn
2 jonge uitjes
1,5 cm gember
Pezo
1 courgette
olie
pezo
Garnituur
1 zoete witte ui in schijven
enkele blaadjes sla
2 tomaten
20 g pompoenzaadjes Biotona
optioneel dille
10 augurkjes