Kook de noedels zoals op de verpakking is aangegeven.
Giet af en spoel de noedels goed.
Maak de saus door alle ingrediënten onder elkaar te mengen.
Doe een scheutje arachideolie in de pan, laat de pan goed heet worden.
Kruid de scampi met peper en zout en bak ze kort en krachtig aan.
Snij de paprika en verwijder de pitjes.
Voeg de paprika’s samen met de edamamebonen en noedels toe aan de scampi.
Meng alles goed onder elkaar en voeg de saus toe.
Roer alles goed onder elkaar en bak alles nog even samen op voor je opdient.
Snij de lente-ui en koriander fijn.
Werk de wok af met de fijngesneden lente-ui, koriander en sesamzaad en wat druppels hot sauce als je daar fan van bent.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.