Zonnige dip met broccoli en koolrabi
15min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?1 koolrabi
1 selder
50 g gegrilde cashewnoten
100 ml olijfolie
1 botje basilicum
50 g gemalen pecorino
2 takjes munt
Je winkelwagen is leeg
15min
•Easy
Wil je zelf aan de slag met zonnige dip met broccoli en koolrabi? Ontdek het volledige recept hier!
1 koolrabi
1 selder
50 g gegrilde cashewnoten
100 ml olijfolie
1 botje basilicum
50 g gemalen pecorino
2 takjes munt
1 koolrabi
1 selder
50 g gegrilde cashewnoten
100 ml olijfolie
1 botje basilicum
50 g gemalen pecorino
2 takjes munt
Lekker met een glaasje droge wijn of bubbels.
Snij van de koolrabi het bovenste en het onderste stuk af, die zijn nogal vezelig. Snij de rest in frietjes. Was en schil de selder en snij dan in stukken.
Doe de gegrilde cashewnoten samen met de olijfolie, de basilicum, de pecorino en de munt in een blender en mix.
Serveer de dip in een afzonderlijk potje en de groentjes er mooi rond.
Naast koolrabi en selder kan je ook radijsjes, komkommer, bloemkoolroosjes, broccoli… in de saus dippen. Ik kies het liefst allemaal groene groenten, dan zie en voel je de gezondheid zo binnenglijden. Of zoiets.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!