Burgers met kaasschnitzels en coleslaw

Favorieten

10min

Easy

Snel een hamburger maken met coleslaw en kaasschnitzel, ik doe mee! Het is snel te maken en tis eens iets anders dan een vleesburger toch!

Snel een hamburger maken met coleslaw en kaasschnitzel, ik doe mee! Het is snel te maken en tis eens iets anders dan een vleesburger toch!
Kitchen must haves
SHOP JOUW MOEDERDAG CADEAU

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?

Shop Now Alle recepten
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 2P

4 mini kaasschnitzels met kruiden en pompoenpitten
4 sneetjes zoetzure augurk
4 hamburgerbroodjes

Coleslaw:
¼ witte kool
2 wortelen geschild
1 kleine ui gepeld
1 el mayo
1 el yoghurt
1 el azijn
1kl honing
Zwarte peper van de molen
Zout

4 mini kaasschnitzels met kruiden en pompoenpitten
4 sneetjes zoetzure augurk
4 hamburgerbroodjes

Coleslaw:
¼ witte kool
2 wortelen geschild
1 kleine ui gepeld
1 el mayo
1 el yoghurt
1 el azijn
1kl honing
Zwarte peper van de molen
Zout

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Leg de schnitzels op een bakpapier en bak 8 tot 10’ op 220°.

Rasp de kool, wortel en ui fijn in robot.

Meng er de rest van de ingrediënten onder.

Snij de burgers open , steek effe mee in de oven.

Leg per broodje 2 schnitzels, sneetje augurk en coleslaw.

Hoedje erop en prikker erin.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.