Maak je deeg klaar, en nadat het gerust heeft, smeer je je schaal in met olijfolie en leg het deeg erop, of je legt er een bakpapier in als je niet zeker bent dat je vorm niet gaat kleven, duw het een beetje open naar de randen toe en laat het weer een uur rusten zodat het mooi fluffy wordt.
Kneus ondertussen de peperbollen in een vijzel, doe in een anti-kleefpan en rooster ze 5 min al roerend, laat afkoelen. Snij meer dan de helft van de kaas in blokjes, de rest rasp je.
Druppel de 3 el olijfolie over de focaccia, verdeel de blokjes geraspte kaas, zout en peper en druk nu putjes over het geheel zodat alles mooi verdeeld is.
Bak 20 à 25 min in een voorverwarmde oven van 210°. Laat wat afkoelen en haal hem uit de vorm.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.