Grace cinnamon rolls sticks
15min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?4 sneetjes brood
1 ei
200 ml melk
1 el rietsuiker
1 el kokosbloesemsuiker
1 kl kaneelpoeder
1 kl kokosolie (om te bakken)
Je winkelwagen is leeg
15min
•Easy
Nooit meer broodkorstjes weggooien dankzij dit recept! Maak van korstjes de lekkerste cinnamonrolls-lolly's ooit, smullen voor jong en oud.
4 sneetjes brood
1 ei
200 ml melk
1 el rietsuiker
1 el kokosbloesemsuiker
1 kl kaneelpoeder
1 kl kokosolie (om te bakken)
4 sneetjes brood
1 ei
200 ml melk
1 el rietsuiker
1 el kokosbloesemsuiker
1 kl kaneelpoeder
1 kl kokosolie (om te bakken)
Snij de korstjes rondom rond af, zorg ervoor dat de korsten nog mooi aan elkaar hangen, leg op een plank en rol plat egaal op, duw aan met je hand en steek er tegelijk een saté stok door zodat je een lolly vormt.
Klop de eieren los met de melk, giet in een diep bord. Giet ook de suiker in een apart bord. Dip de saté met korsten door het eiermengsel en dan in de suiker, kan ook met borstel of lepel erover.
Verwarm een anti-kleefpan met wat kokosolie en bak aan beide kanten tot het mooi gecarameliseerd is, opgelet warm! Dus even laten afkoelen en dan aanvallen!
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!