Maak de Humus: Doe de kikkererwten, knoflook en zout in een keukenmachine en mix minimaal 5 minuten. Schraap tussendoor de zijkanten naar beneden. Voeg de overige ingrediënten toe en mix verder tot het luchtig en glad is. Verdeel de humus over een diep bord, smeer het langs de randen uit en laat ruimte in het midden voor de guacamole.
Maak de Guacamole: Doe alle ingrediënten voor de guacamole in de keukenmachine en mix tot een gladde massa. Schep de guacamole in het midden van het bord met humus.
Verwijder het vel van de chorizoworst en bak de worst krokant in een beetje olijfolie. Schep de gebakken chorizo bij de humus en guacamole op het bord.
Afwerking: Verkruimel de feta over de dip en strooi de fijngehakte munt erover. Serveer de nacho’s ernaast en geniet!
Tips
Zorg ervoor dat de chorizo krokant gebakken is voor een extra smaakvolle toevoeging. Als je de dip van tevoren wilt maken, bewaar dan de humus en guacamole afzonderlijk in luchtdichte containers. Voeg de chorizo, feta en munt pas vlak voor het serveren toe voor de beste smaak en textuur.