Omelet met butternut, knolselder en spinazie

Ingrediënten (voor 2 personen)

200 g blokjes butternutpompoen
150 g blokjes knolselder
2 handvol spinazie
1 pakje mozzarellabolletjes
4 eieren
Pezo
150 ml room (mag ook plantaardige room zijn, bijvoorbeeld kokos)
1 bos koriander

Bereidingswijze

Meng de blokjes pompoen en knolselder met wat olie en pezo.

Grill ze in een bakvorm 15 minuten op 200°.

Snij spinazie grof.

Klop de eieren los. Kruid met pezo en roer room eronder.

Laat de mozzarella uitlekken.

Meng de spinazie tussen de gegrilde groenten in de bakvorm.

Giet eimengsel erover en meng.

Schik er de mozzarella op.

Laat 15 minuten op 190° garen in de Aifryer.

Dien op met grof gesneden koriander.

Partner

In samenwerking met Philips