Rocky road
20min + 2u opstijven
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?300 g donkere chocolade min 70% cacao
2 el peanut butter
80 g zandkoekjes
150 g marshmallows
1 kl flaky salt
100 g ongepelde amandelen
50 g gesmolten boter
Je winkelwagen is leeg
20min + 2u opstijven
•Easy
Rocky roads, een bom vol lekkers van pure chocolade, pindakaas, marshmallows, zandkoekjes en amandelen... zo simpel en lekker recept!
300 g donkere chocolade min 70% cacao
2 el peanut butter
80 g zandkoekjes
150 g marshmallows
1 kl flaky salt
100 g ongepelde amandelen
50 g gesmolten boter
300 g donkere chocolade min 70% cacao
2 el peanut butter
80 g zandkoekjes
150 g marshmallows
1 kl flaky salt
100 g ongepelde amandelen
50 g gesmolten boter
Smelt de chocolade au bain-marie: gebruik een steelpan met zacht kokend water en leg er een kom op, waarin de chocolade zachtjes kan smelten. Of in de microgolf in een glazen kom, wel om de 30 sec omroeren, want chocolade verbrandt snel.
Daarin roer je de pindaboter en gesmolten boter. Snij de marshmallows kleiner en verbrokkel de zandkoekjes. Meng ze eronder met de noten en strijk zo egaal en rechthoekig mogelijk uit op een plaat bekleed met bakpapier. Bestrooi er egaal het zout over.
Laat min 2 u opstijven in de koelkast en snij er dan repen van. Leg in een doos, dek af en bewaar in de koelkast.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!