Frambozen-chia confituur

Favorieten

15min

Easy

Confituur maken was nog nooit zo makkelijk én gezond! Deze frambozen-chia confituur is een topper in mijn keuken. Geen geraffineerde suikers, klaar in 1-2-3 en boordevol smaak. Lekker op een dikke snee zuurdesem, een lepeltje in je yoghurt of gewoon met de vinger uit de pot. Maak ineens wat extra, want deze gaat snel op!

Confituur maken was nog nooit zo makkelijk én gezond! Deze frambozen-chia confituur is een topper in mijn keuken. Geen geraffineerde suikers, klaar in 1-2-3 en boordevol smaak. Lekker op een dikke sne ...
Meer lezen
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1 pot

300 g frambozen (gewassen, uitgelekt)
sap van 1 appelsien
2 tot 3 el wit chiazaad
1 kl honing

300 g frambozen (gewassen, uitgelekt)
sap van 1 appelsien
2 tot 3 el wit chiazaad
1 kl honing

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Kook de frambozen een 3 tal minuten, laat wat afkoelen.

Roer er de honing en chiazaad eronder en laat 10 min opzwellen.

Klaar.

Indien te dik, voeg appelsiensap toe.

Indien te lopend voeg nog wat chia bij.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.